QUI SOM?

Nascuts per oferir els millors productes
i serveis als nostres clients

Qui som?

Nascuts per oferir els millors productes i serveis als nostres clients

Un gran equip de persones
al servei de persones

Ofijet, fundada l’any 2001 a Andorra, neix amb la vocació de donar un servei integral i d’alta qualitat als seus clients en materials d’oficina, mobiliari, informàtica i ofimàtica.

MISSIÓ

MISSIÓ

La nostra missió és garantir la màxima satisfacció dels nostres clients oferint el millor servei i una àmplia gamma de productes i solucions que s'adaptin sempre a les seves necessitats.

Centrem els nostres esforços a generar un bon ambient de treball, per assolir un estat de benestar tant pels nostres treballadors com pels nostres clients, construint així un entorn amigable que afavoreixi a la fàcil resolució dels possibles conflictes.

VISIÓ

VISIÓ

Volem convertir-nos en el proveïdor de referència per als nostres clients, aconseguint així un creixement empresarial exponencial i continu que ens permeti prosperar i millorar els serveis que oferim.

Estem constantment atents als canvis i oportunitats que ofereix mercat, innovem i ens mantenim a l'avantguarda de les noves tecnologies amb l'objectiu d'actuar com a amplificadors del coneixement adquirit contribuint a l'evolució i millora de les persones immerses en el nostre ecosistema.

VALORS

VALORS

Apostem pel creixement compartit, ens considerem un soci corporatiu que comparteix el seu coneixement per créixer com a grup. Adquirim el compromís de seguir treballant sota una política de transparència i respecte, tant a escala interna com externa, generant així un vincle de confiança empresa-client inexpugnable.

Mantenim un servei de qualitat, buscant sempre un cas d'èxit en cada projecte que ens embarquem. Aquests principis bàsics són els que ens permeten diferenciar-nos de la nostra competència.

0
ANYS OBERTS
0
TREBALLADORS
+ 0
CLIENTS SATISFETS
+ 0
PRODUCTES I SERVEIS

El nostre equip

Actualment comptem amb un equip de 32 persones al servei dels nostres clients. A Ofijet apostem per una organització empresarial horitzontal, aconseguint així una comunicació fluida entre empleats i gerència, a més d’un ambient de treball més pròxim i productiu on cada treballador té la capacitat de prendre les seves pròpies decisions. Actuem amb la metodologia SCRUM, el que ens permet realitzar seguiments exhaustius de cada projecte i interactuar amb els nostres clients.

Equip Servei Tècnic
100%
Equip Logística
100%
Equip Botiga
60%
Equip Administració
60%
Equip Comercial
60%
Equip Compres
40%
Equip Informàtic
40%
Equip Direcció
20%
Equip Mobiliari
20%
Equip Marketing
20%

Treballem en la innovació constant i la diferenciació de producte

Busquem estar a l’avantguarda en el desenvolupament de productes i serveis flexibles adaptats a les necessitats del mercat i dels nostres clients

Les nostres instal·lacions