A la fi de 2018 la signatura espanyola líder en el sector de mobiliari i cadirat d’oficina Forma 5 ha equipat el banc de Crèdit Agrícola de Bergerac (França).

En aquesta històrica ciutat francesa, coneguda pels seus vins, el banc de Crèdit Agrícola buscava un mobiliari l’estètica del qual correspongués a la imatge moderna que volia mostrar en aquest nou centre.

L’entitat bancària va presentar a la seva personal ofertes de mobiliari de diverses marques del sector i la proposta de mobiliari de Forma 5 va ser seleccionada per unanimitat per la lleugeresa de les seves línies i la flexibilitat de la seva gamma. La col·lecció de mobles d’oficina “Let’s Work”, creada pel dissenyador Gabriel Teixidó va ser triada per la correlació existent entre els seus peus i l’estructura de la façana de l’edifici. A ella es van unir els innovadors espais de reunions de la sèrie “Let’s”, la família de taquilles “Campus” i les calaixeres “Bucs” de Forma 5 que van completar l’entorn de treball del banc francès.

França és el primer mercat d’exportació de la signatura espanyola. Per a reforçar l’aposta per aquest país Forma 5 va obrir al març de 2018 el seu primer showroom a París. En aquesta botiga pròpia de més de 350 m2, els professionals i prescriptores francesos d’oficina poden gaudir de les últimes novetats de producte llançades per la signatura.
Forma 5 es va crear fa més de 35 anys, i avui dia és una de les signatures més importants del sector del mobiliari i cadirat d’oficina a Espanya. Destaca la seva forta aposta per la innovació i per la intensa cerca de productes que siguin cada vegada més eficients i confortables.

Recommended Posts